dimarts, 16 de febrer del 2016

EXPOSICIÓ ACNUR


S'informa a les famílies que el proper dijous 18 de febrer del 2016
de 16:30h a 18:00h   podran visitar l'exposició d'Acnur, activitat complementària a la campanya “Un Euro llavor de Solidaritat”  organitzada per Escola Valenciana en què  participa el centre.
Està composta per 10 plafons en els quals es parla dels problemes de les persones refugiades retornades. Cada plafó explicatiu tracta de forma individualitzada els diversos problemes i els associa amb una crisi humanitària: Afganistan, Serra Lleona... Consta també del relat  d'un testimoni, un mapa que situa la regió afectada, dades i xifres del país i una sèrie de fotografies representatives.

---------------------------------------------------------


Se informa a las familias que el próximo jueves 18 de febrero de 2016
de 16:30h a 18:00h   podrán visitar la exposición de Acnur, actividad complementaria a la campaña “Un Euro semilla de Solidaridad”  organizada por Escuela Valenciana en la que  participa el centro.
Está compuesta por 10 plafones en los que se habla de los problemas de las personas refugiadas devueltas. Cada plafón explicativo trata de forma individualizada los diversos problemas y los asocia con una crisis humanitaria: Afganistán, Sierra Leona... Consta también del relato  de un testigo, un mapa que sitúa la región afectada, datos y cifras del país y una serie de fotografías representativas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada