dissabte, 6 de febrer del 2016

RESUM DELS PRICIPALS TEMES TRACTATS EN LA REUNIÓ DEL 3 DE FEBRER


Hola famílies,
AQUEST ÉS EL RESUM DELS PRICIPALS TEMES TRACTATS
1.    La fireta de jocs i experiments serà els dies 21, 22 i 23 de març de 2016; el dilluns 21 de vesprada l'AMPA organitzarà jocs per als alumnes de segon de primària i experiments per als de primer; el dimarts 22 de matí l'AMPA ha d'organitzar els jocs per infantil i de vesprada organitzarà els jocs per primer de primària i experiments per als de segon. Cal recordar que els xiquets vinguen amb gorra i demanar pares col·laboradors.
2.    Presentem la nova web als assistents. Se suggereix posar un apartat de material en ella on penjar experiments i jocs per a la fireta i altres documents.
3.    Tenim els “Xiulets” per a carnestoltes i uns 20 pares/mares col·laboradors/es.
4.    Es vol reprendre el “Romeral Camina”. Cal parlar amb els que ho organitzaven per anar preparant-les i donar-los difusió.

---------------------------------------------------------


Hola familias,
ESTE ES EL RESÚMEN DE LOS PRINCIPALES TEMAS TRATADOS
1.    La feria de juegos y experimentos será los dias 21, 22 y 23 de marzo de 2016; el lunes 21 por la tarde el AMPA ha de organizar juegos para segundo de primaria y experimentos para los de primero; el martes 22 por la mañana el AMPA  organizará los juegos para infantil y por la tarde, juegos para primero de primaria y experimentos para los de segundo.
2.    Presentamos la nueva web a los asistentes. Se sugiere poner un apartado de material en ella por colgar experimentos, juegos y otros documentos.
3.    Tenemos los “Silbatos” para carnavales y unos 20 padres/madres colaboradores.
4.    Se quiere reanudar el “Romeral Camina”. Hay que hablar con los que lo organizaban para ir preparándolas y darles difusión.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada