dijous, 7 d’abril del 2016

Resum de l'acta d'abril



Hola famílies, 
Ací teniu el resum de l'acta d'abril en la que hi ha temes que considerem del vostre interés:

1.    S’agraeix la col·laboració dels pares en la fireta del llibre perquè sense ells no hi hauria sigut possible.
2.    En l’excursió del Romeral camina a la Cava Rentonar hi van participar més de vint persones. Alguns van trobar a faltar una explicació sobre la cava en base a l’experiència d’excursions anteriors. El canvi de l’oratge també va fer que la tornada fora més precipitada. Després part del grup va anar a dinar a Benifallim.
3.    Es va plantejar dur a terme una acampada de famílies el cap de setmana del 28 i 29 de maig. S’han vist diferents llocs per a dur-la a terme, a falta de contactar també amb els Perlitos, el Pinaret o El Boix. En aquesta data pel moment solament estan disponibles l’alberg don Bosco del Port d’Albaida (8,5€/ per persona i nit amb capacitat per 70 persones) i el Mas del Parral en la Serra de Mariola (900€ una nit les dues cases amb capacitat per 36 persones). A aquests preus cal afegir el menjar. La reserva s’ha de fer el més aviat possible per assegurar l’ocupació.
4.    Les XIII Hores Esportives del col·legi seran el 13 i 14 de maig.
5.    Les Portes obertes seran el 14 d’abril a les 9:15 i a les 15:15.
6.    En breu es convocarà el concurs per a la portada de l’agenda.
7.    El Fi de curs serà el divendres 3 de juny, perquè sembla que els caps de setmana següents hi ha altres activitats locals.
8.    Anem a promoure la subscripció a les noticies i publicacions de l’AMPA per mitjà de la pàgina web i així evitar l’ús d’una llista de correu. Açò facilitaria que la gent puga subscriure obertament o donar de baixa fàcilment aquesta subscripció, a més de garantir major confidencialitat al no recopilar de dades personals com noms dels alumnes, pares o mares o curs.
9.    Hi ha dos passes de temporada per a veure els partits de futbol de l’Alcoyano, un per a l’escola i altre per a l’AMPA, que posa a disposició dels associats.
10.    La Cloenda d’extraescolars, està programada per al 27 de maig cap a les 17h i amb una duració aproximada de dues hores. 

---------------------------------------------------------


Hola familias, 
Aquí tenéis el resumen del acta de abril en la que hay temas que consideramos de vuestro interés:

1.    Se agradece la colaboración de los padres en la feria del libro porque sin ellos no habría sido posible.
2.    En la excursión del Romeral camina a la Cava Rentonar participaron más de veinte personas. Algunos encontraron a faltar una explicación sobre la cava en base a la experiencia de excursiones anteriores. El cambio del tiempo también hizo que la vuelta fuera más apresurada. Después parte del grupo fue a comer a Benifallim.
3.    Se planteó llevar a cabo una acampada de familias el fin de semana del 28 y 29 de mayo. Se han visto diferentes lugares para llevarla a término, a falta de contactar también con los Perlitos, el Pinaret o El Boj. En esta fecha por el momento solamente están disponibles el albergue don Bosco del Puerto de Albaida (8,5€/ por persona y noche con capacidad para 70 personas) y la Masía del Parral en la Serra de Mariola (900€ una noche las dos casas con capacidad para 36 personas). A estos precios hay que añadir la comida. La reserva se debe hacer lo más pronto posible para asegurar la ocupación.
4.    Las XIII Horas deportivas de la escuela serán el 13 y 14 de mayo.
5.    Las Puertas abiertas serán el 14 de abril a las 9:15 y a las 15:15.
6.    En breve se convocará el concurso para la portada de la agenda.
7.    El Fin de curso será el viernes 3 de junio, porque parece que los fines de semana siguientes hay otras actividades locales.
8.    Vamos a promover la suscripción a las noticias y publicaciones del AMPA mediante la página web y así evitar el uso de una lista de correo. Esto facilitaría que la gente pueda suscribir abiertamente o dar de baja fácilmente esta suscripción, además de garantizar mayor confidencialidad al no recopilar datos personales como nombres de los alumnos, padres o madres o curso.
9.     Hay dos pases de temporada para ver los partidos de fútbol del Alcoyano, uno para la escuela y otro para el AMPA, que pone a disposición de los asociados.
10.    La Clausura de extraescolares, está programada para el 27 de mayo hacia las 17h y con una duración aproximada de dos horas. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada