dimecres, 1 de juny del 2016

Recordatori cloenda 3 de juny a les 17:30h


Hola famílies,
Vos recordem que aquest divendres dia 3 de juny és la cloenda del curs 2015-2016. Ja podeu comprar els tiquets del sopar en secretaria.
A les 17:30h començarem amb un tobogan d'aigua. Llavors serà necessari portar banyador, xancletes i tovalla.
Tindrem també un berenar amb valencianes, coca dolça i sucs, tot ambientat amb la música que poder demanar en aquest enllaç per fer una llista de reproducció de Youtube:
https://goo.gl/6cjqyo 
A les 21:30h començarem el sopar "de sobaquillo" i rifarem 3 entrades de cine, una camiseta de l’Alcoyano, un massatge, una pilota firmada pels jugadors de l’Acoyano i un joc de gobelet.
Per a dur a terme aquesta activitat, necessitarem la col·laboració de tots, i especialment els pares i mares dels alumnes sisé, ajudant a muntar i desmuntar les taules i les cadires, a més de recollir les deixalles.
Vos esperem!
---------------------------------------------------------


Hola familias, 
Os recordamos que este viernes día 3 de junio es la clausura del curso 2015-2016. Ya podéis comprar los tickets de la cena en secretaría.
A las 17:30h empezaremos con un tobogán de agua. Entonces será necesario traer bañador, chanclas y toalla.
Tendremos también una merienda con valencianas, coca dulce y zumos, todo ambientado con la música que podéis pedir en este enlace para hacer una lista de reproducción de Youtube:
https://goo.gl/6cjqyo
A las 21:30h empezaremos la cena "de sobaquillo" y rifaremos 3 entradas de cine, una camiseta del Alcoyano, un masaje, una pelota firmada por los jugadores del Alcoyano y un juego de gobelet.

Para llevar a cabo esta actividad, necesitaremos la colaboración de todos, especialmente los padres y madres de alumnos de sexto, ayudando a montar y desmontar las mesas y las sillas, además de recoger la basura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada