dilluns, 21 d’octubre del 2013

eleccions junta de l'ampa

Cada dos anys s'han de realitzar eleccions a la junta directiva del AMPA. Aquest curs toca renovar per la qual cosa s'inicia el calendari electoral amb les següents dates:

1- PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES.Del 28 d'Octubre al 8 de Novembre.(Es podrà presentar qualsevol associat que estiga al corrent de la quota, de manera individual mitjançant escrit amb el seu nom i D.N.I. presentat a qualsevol membre de la junta actual o dipositat en la bústia del AMPA situat en secretaria.)

2- VOTACIÓDia 28 de Novembre, dijous,a la secretaría del Centre, de 16:30 hores a 20:00 hores. (Es podrà exercir un sol vot per família, així com podran votar totes les famílies que estiguen al corrent de la quota)

3- VOT PER CORREU. Tot aquell que desitge exercir el seu vot per correu, ho haurà de lliurar com data límit el 27 de Novembre de la següent forma:
La papereta de votació degudament emplenada, és a dir com a màxim tants vots com a llocs a cobrir( presidència, tresoreria i secretaria), dins d'un sobre tancat.
Aquest sobre al seu torn dins d'un altre sobre junt una fotocòpia del DNI del titular del vot.

Aquest sobre es podrà remetre a: AMPA C.E.I.P. EL ROMERAL, C/ Mestre Ribera Montes S/N , 03802 ALCOI.(Tenint en compte que ha d'arribar a la seua destinació fins al 27 de Novembre).
O ben dipositant-ho en la bústia del AMPA situat en secretaria.

P.D. Totes les normes seguiran el reflectit en els estatuts de l'entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada