dijous, 19 d’octubre de 2017

El Romeral Camina
Hola famílies,
Com altres anys, volem continuar fent algunes excursions al llarg del curs.
Començarem aquest cap de setmana fent una excursió a l'embassament de Tibi el dissabte dia 21, sortint  a les 10:30 des de l'accés a infantil.
Estes excursions són un espai en què poder relacionar-se amb alumnes d'altres cursos de l'escola alhora que conéixer altres pares i mares amb què compartir els nostres interessos. Són també una iniciativa amb què es pretén dinamitzar a les famílies, afavorir la convivència i l'associacionisme. A més, amb este tipus d'activitats es pretén promoure el contacte amb la naturalesa; adquirir l'hàbit i destresa per a caminar per la muntanya, alhora que conéixer el nostre entorn natural.
Recordem que són unes activitats externes al centre i per tal exemptes d'assegurança de responsabilitat civil, de manera que es fan sota la responsabilitat de cada família. Tots els menors han d'anar acompanyats per algun pare o mare o firmar la corresponent autorització.
Esperem que siguen del vostre grat i que participeu, sempre tenint atenció de la naturalesa, respectant flora i fauna i no deixant desperdicis al nostre pas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada