dimecres, 16 de març del 2016

Premis extraordinaris al rendiment acadèmic






El dia 14 de març de vesprada, en un acte celebrat a l'Auditori de la Diputació d'Alacant els nostres alumnes que van acabar  sisé de primària el curs passat sent premi extraordinari al rendiment acadèmic van rebre un diploma. Aquests alumnes són Alba Jordà, Júlia Santamaria i Adriàn Seguí. Els alumnes van rebre els diplomes de la mà de diferents autoritats de la conselleria i dels diversos ajuntaments.
L'acte va comptar amb la presència de diverses autoritats entre les que cal destacar el conseller d'educació Vicent Marzà i la directora territorial d'Alacant Tudi Torro.
El regidor d'educació d'Alcoi  Alberto Belda i l'alcalde Toni Francés també van estar presents.

---------------------------------------------------------


El día 14 de marzo por la tarde, en un acto celebrado en el Auditorio de la Diputación de Alicante nuestros alumnos que acabaron sexto de primaria el curso pasado siendo premio extraordinario al rendimiento académico recibieron un diploma. Estos alumnos son Alba Jordano, Júlia Santamaria y Adriàn Senté. Los alumnos recibieron los diplomas de la mano de diferentes autoridades de la conselleria y de los varios ayuntamientos.
El acto contó con la presencia de varias autoridades entre las que hay que destacar el consejero de educación Vicent Marzà y la directora territorial de Alicante Tudi Torro.
El concejal de educación de Alcoi  Alberto Belda y el alcalde Toni Francés también estuvieron presentes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada