dijous, 3 de març del 2016

RESUM REUNIÓ 2 DE MARÇ DE 2016


Hola famílies,
AQUEST ÉS EL RESUM DELS PRICIPALS TEMES TRACTATS
1.    La pròxima reunió per organitzar la fireta serà el dijous dia 10 a les 15h. Es recorda que també cal portar llibres de segona mà per vendre'ls a la fireta.
2.    Els dies 13-14 de maig tindran lloc les 13 hores esportives.
3.    La cloenda de les activitats extraescolars serà el 27 de maig, amb una exhibició de tot el que s’ha dut a terme enguany, on l’AMPA fa un berenar amb aigua llimó i fartons.
4.    La festa de cloenda del curs en principi ha de dur-se a terme el dia 3 de juny, perquè el  10 i el 17 de juny hi ha altres activitats locals. Es vol fer una reunió amb les famílies i professorat per veure idees i organitzar-la entre tots.
5.    Aquest mes iniciarem l’activitat “Romeral camina”.
 

---------------------------------------------------------


Hola familias,
ESTE ES EL RESÚMEN DE LOS PRINCIPALES TEMAS TRATADOS
1.    La próxima reunión para organizar la feria será el jueves día 10 a las 15h. Se recuerda que también hay que llevar libros de segunda mano por venderlos en la feria.
2.    Los días 13-14 de mayo tendrán lugar las 13 horas deportivas.
3.    La clausura de las actividades extraescolares será el 27 de mayo, con una exhibición de cuanto se ha llevado a cabo este año, donde el AMPA hace una merienda con agua limón y fartons.
4.    La fiesta de clausura del curso en principio ha de llevarse a cabo el día 3 de junio, porque el  10 y el 17 de junio hay otras actividades locales. Se quiere hacer una reunión con las familias y profesorado para ver ideas y organizarla entre todos.
5.    Este mes iniciaremos la actividad “Romeral camina”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada